Adsense website verkopen? Wij doen een vrijblijvend bod

Wil je jouw website of blog verkopen? iPublishing is een betrouwbaar bedrijf en doet een vrijblijvend bod. Bij interesse zorgen we voor een eerlijke prijs en snelle afhandeliing.

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Skype

  Website

  Gem. unieke bezoekers per maand

  Gem. omzet per maand

  Gem. winst per maand

  Wat zijn de inkomstenbronnen? Bijv. Google Adsense, webshop, affiliate marketing etc.

  Heb je social media kanalen? Zo ja, welke en hoeveel volgers?

  Adverteer je met je website om deze omzet te behalen? Zo ja waar en hoeveel per maand?

  Wat is de reden voor verkoop?

  Wat is je vraagprijs?

  Overige opmerkingen

   

  adsense website verkopenHeb je een eigen blog of een website waarmee je de laatste tijd druk bezig bent geweest? Wanneer jouw website gaat over een onderwerp dat mensen weten te waarderen en ook nog eens interessante informatie publiceert op jouw website, dan heeft het zeker zin om jouw website aan Google Adsense te koppelen. Met Adsense worden banners of advertenties op jouw website geplaatst die direct te maken hebben met de onderwerpen waar jij op jouw website over spreekt. Een voorbeeld; stel dat je een leuke informatieve website hebt gemaakt over het onderwerpt tuinieren. Dan kun je door middel van Adsense advertenties op jouw website laten verschijnen die direct te maken hebben met jouw onderwerp. Hierbij kun je denken aan advertenties van een bepaald tuincentrum. Heb je een dergelijke site en wil je een Adsense website verkopen?

  Hoe kun je een Adsense website verkopen?

  Wanneer bezoekers van jouw website gebruik maken van de links en advertenties op jouw site die geplaatst zijn vanuit Adsense, dan kun je hiervoor per ‘klik’ een vergoeding ontvangen. De vergoeding verschilt per keyword. Het ene keyword, bijvoorbeeld ‘hypotheek’ scoort hoger dan het andere. Kortom, met jouw website kun je door middel van Adsense een leuke bijverdienste binnenhalen. Misschien heb je geen zin meer in het werk dat een website vergt. Wie weet wil jij je op andere activiteiten gaan richten. In dat geval is een Adsense website verkopen zeker mogelijk. Maar hoe pak je dit aan en hoe vind je een mogelijk serieuze en professionele inkoper die het Adsense website verkopen netjes afhandelt?

  Aan iPublishing een Adsense website verkopen

  iPublishing is een Nederlands bedrijf dat zelf vernieuwende websites bedenkt, bouwt en beheert. Het team van iPublishing staat altijd open voor het verkennen van de mogelijkheden wat betreft het op waarde schatten en mogelijk aan kopen van websites of blogs. Zou je wel eens willen weten wat de waarde is van jouw website? Of wil je mogelijk jouw Adsense website verkopen? Dan kun je vrijblijvend een online formulier invullen. Aan de hand van de gegevens die je verstrekt omtrent jouw website ontdek je snel of het Adsense website verkopen aan iPublishing een optie voor jou is. Na het insturen van de gevraagde gegevens kun je rekenen op een snel en professioneel antwoord. Bij een goed bod kun je rekenen op een zeer professionele afhandeling van de overdracht van jouw website. Betrouwbaar een Adsense website verkopen? Maak kennis met het team van iPublishing.