Affiliate website verkopen: wij doen een bod!

Interesse om je website te verkopen? iPublishing heeft groeidoelstellingen en heeft mogelijk interesse in een overname. Voer je gegevens in en we nemen contact met je op. 

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Skype

  Website

  Gem. unieke bezoekers per maand

  Gem. omzet per maand

  Gem. winst per maand

  Wat zijn de inkomstenbronnen? Bijv. Google Adsense, webshop, affiliate marketing etc.

  Heb je social media kanalen? Zo ja, welke en hoeveel volgers?

  Adverteer je met je website om deze omzet te behalen? Zo ja waar en hoeveel per maand?

  Wat is de reden voor verkoop?

  Wat is je vraagprijs?

  Overige opmerkingen

  Ben je in het bezit van een eigen blog of een eigen website waarbij je handig gebruik hebt gemaakt (of nog steeds maakt) van zaken als Adsense en affiliatie marketing? Wellicht heb je in de loop der tijd een mooi eigen netwerk opgebouwd aan bedrijven of klanten waarvoor je bijvoorbeeld blogs schrijft over hun producten, of maak je op een andere manier gebruik van de mogelijkheden om bij te verdienen met jouw website en affiliate marketing. Wil je jouw affiliate website verkopen in de komende tijd? Of begin je te merken dat jouw energie en interesse naar andere zaken in het leven uitgaan? Dan is het wellicht tijd om de waarde van jouw website, online shop of blog eens te laten bepalen door een expert.

  Hoe kun je jouw affiliate website verkopen?

  Voor je overgaat tot het affiliate website verkopen heb je wellicht al een beeld van het bedrag dat je zou willen ontvangen voor het verkopen van jouw website, domein, blog, of affiliate site. Wees je ervan bewust dat bedrijven die je mogelijk online (ongevraagd) benaderen niet altijd garant staan voor een eerlijk bod op jouw website. Ook kan het risicovol zijn om zaken te doen met een bedrijf in een ver weg gelegen land, waarbij je niet eventueel op bezoek kunt gaan om zaken omtrent de verkoop te bespreken. Indien je nadenkt over het affiliate website verkopen en alvast een professionele blik wilt laten werpen op de waarde van jouw website, dan kun je terecht bij iPublishing.

  Een affiliate website verkopen aan iPublishing

  Om de waarde van jouw website te laten bepalen kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met ons team van iPublishing. Vul ons contactformulier in en ontdek ons bedrijf via onze uitgebreide website. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Aan de hand van de door jou ingevulde gegevens kunnen wij de waarde van jouw website bepalen. We nemen snel contact met je op en bij interesse doen we eventueel een bod op jouw affiliate website. Kortom, wil je jouw affiliate website verkopen of wil jij je simpelweg oriënteren op de mogelijkheden wat betreft een eventuele verkoop van jouw site? Dan kun je rekenen op een professioneel en betrouwbaar advies van ons team. Zo is een affiliate website verkopen duidelijk en gebaseerd op feitelijke kennis en een duidelijke communicatie.

  Jouw affiliate website verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We horen graag van je!