Een WordPress website verkopen: wij hebben interesse

Wil je jouw website verkopen? iPublishing heeft groeiambities en wil een vrijblijvend bod doen. Vul aub onderstaand formulier in en we nemen contact op!

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Skype

  Website

  Gem. unieke bezoekers per maand

  Gem. omzet per maand

  Gem. winst per maand

  Wat zijn de inkomstenbronnen? Bijv. Google Adsense, webshop, affiliate marketing etc.

  Heb je social media kanalen? Zo ja, welke en hoeveel volgers?

  Adverteer je met je website om deze omzet te behalen? Zo ja waar en hoeveel per maand?

  Wat is de reden voor verkoop?

  Wat is je vraagprijs?

  Overige opmerkingen

  WordPress is bij uitstek het CMS waarmee je zonder al teveel kennis van het bouwen van een blog of een website zelf aan de slag kunt. Heb je een blog of site opgezet waarmee je in de laatste tijd enthousiast aan de slag bent geweest? Dan weet je ongetwijfeld hoe je jouw WordPress site goed moest onderhouden om zoveel mogelijk unieke bezoekers en goede SEO resultaten in de zoekmachines (zoals Google) te genereren. Hoewel velen vaak zeer enthousiast starten met een eigen website kan het een pittige klus zijn om er ook daadwerkelijk voor te zorgen dat jouw werk succesvol is. Merk je dat je eigenlijk tijd tekort komt om door te blijven gaan met jouw WordPress werk? Dan is het zinvol om te overwegen of je jouw WordPress website wilt verkopen.

  Jouw WordPress website verkopen aan iPublishing

  Hoe kun je jouw WordPress website verkopen? En is jouw site waar je zo hard aan hebt gewerkt wel interessant voor en mogelijke koper? Je kunt nu op een eenvoudige manier ontdekken wat de waarde is van jouw website voor een inkopende partij. Wij van iPublishing specialiseren ons al lange tijd in het bedenken, onderhouden en marketen van succesvolle websites. Met de websites in ons beheer ontvangen we dagelijks maar liefst zo’n 450,000 unieke bezoekers. Wat betreft het WordPress website verkopen zijn we een professionele en vriendelijke partij!

  Meer over het WordPress website verkopen aan iPublishing

  Wij richten ons voornamelijk op websites die het makkelijker maken voor consumenten om goede en betrouwbare informatie te vinden wat betreft producten en diensten die men zelf kan vergelijken met handige tools. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vergelijken van zorgverzekeringen. Dit zegt overigens niet dat onze interesse slechts uitgaat naar het overkopen van WordPress websites die verbonden zijn aan 1 bepaalde markt of aan een gelimiteerd onderwerp. Kortom, wil je jouw WordPress website verkopen? Of een domeinnaam verkopen? Dan kun je bij ons terecht voor een eerlijk bod. Vul ons formulier in en beantwoord enkele vragen omtrent jouw website. Je ontvangt snel een bericht terug van ons en indien we geïnteresseerd zijn kun je jouw WordPress website verkopen tegen een eerlijk bod.

  Vragen over het WordPress website verkopen?

  Wil je meer weten voor je overgaat tot het vrijblijvend invullen van ons formulier voor het ontvangen van een bod op jouw website? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over het hoe en wat bij het WordPress website verkopen.