Jouw website verkopen of waarde bepalen van je blog?

Wil je jouw website verkopen? iPublishing heeft groeiambities en wil een vrijblijvend bod doen zodat jij de waarde weet. Vul aub onderstaand formulier in en we nemen contact op!

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Skype

  Website

  Gem. unieke bezoekers per maand

  Gem. omzet per maand

  Gem. winst per maand

  Wat zijn de inkomstenbronnen? Bijv. Google Adsense, webshop, affiliate marketing etc.

  Heb je social media kanalen? Zo ja, welke en hoeveel volgers?

  Adverteer je met je website om deze omzet te behalen? Zo ja waar en hoeveel per maand?

  Wat is de reden voor verkoop?

  Wat is je vraagprijs?

  Overige opmerkingen

  Heb je een website of een blog waar je in de laatste jaren hard aan hebt gewerkt? Of heb je een winkel website opgezet om producten of artikelen te promoten, bijvoorbeeld door middel van het gebruik maken van Adsense? En merk je dat je eigenlijk tijd tekort komt om hier nog op een intensieve manier mee bezig te zijn? Misschien heb je gewoon zin om je te focussen op iets anders in je leven, zoals een ander werkgebied. Wist je dat het zinvol is om in dat geval het website verkopen en het waarde bepalen van jouw werk en de site zinvol kan zijn? Zo kun je toch nog profiteren van al het werk en het onderhoud dat je hebt gepleegd.

  Bij het website verkopen waarde laten bepalen

  Voor het website verkopen waarde laten bepalen en mogelijk een goed bod ontvangen op jouw site doe je eenvoudig bij iPublishing. Het team van iPublishing houdt zich al lange tijd bezig met het bedenken en realiseren van kwalitatieve websites die het leven van de consument op vele manieren makkelijker maken. Hierbij kun je denken aan het beschikbaar maken van sites waarbij zaken als verzekeringen en financiële producten onafhankelijk vergeleken kunnen worden om tot een goede keuze te komen. We zijn altijd op zoek naar mogelijk interessante websites en blogs die beschikbaar zijn ter overname. Wil jij jouw website verkopen en de waarde laten bepalen om zo een eerlijk en professioneel bod te ontvangen? Dat is mogelijk en uiteraard geheel vrijblijvend.

  Jouw winst bij het website verkopen tegen een eerlijke waarde

  Als professional op het gebied van publishing en het ontwerpen, marketen en onderhouden van websites voor consumenten en bedrijven weten wij wat er komt kijken bij het in het leven roepen van een succesvolle website of een blog. Heb jij het gevoel dat jouw site meer kan doen dan nu het geval is en heb je een mooie groei ervaren in de aantallen unieke bezoekers van jouw site? Vul ons formulier in en beantwoord een aantal vragen omtrent jouw site. Aan de hand van de gegevens ontvang je snel een bericht van onze kant en gaan we eventueel graag met je in gesprek over een mogelijke verkoop van jouw site of blog. Bij het website verkopen wordt de waarde bepaald aan de hand van een aantal factoren. Hierbij kun je denken aan bezoekersaantallen, de omzet en de ‘scores’ in de search engines op het internet. Wij maken graag kennis met jouw site!