Wat is de juiste domeinnaam prijs? Ontdek het nu!

Wil je een domeinnaam verkopen? iPublishing heeft wellicht interesse en doet een vrijblijvend bod zodat jij een prijs hebt. Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met je op!

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Skype

  Domeinnaam

  Is de domeinnaam in gebruik?

  Wat is de reden voor verkoop?

  Wat is je vraagprijs?

  Voer onderstaande gegevens alleen in als de domeinnaam in gebruik is:

  Gem. unieke bezoekers per maand

  Gem. omzet per maand

  Gem. winst per maand

  Wat zijn de inkomstenbronnen? Bijv. Google Adsense, webshop, affiliate marketing etc.

  Heb je social media kanalen? Zo ja, welke en hoeveel volgers?

  Adverteer je met je domeinnaam om deze omzet te behalen? Zo ja waar en hoeveel per maand?

  Overige opmerkingen

  Wellicht heb je in de afgelopen jaren ooit en domeinnaam geregistreerd met de intentie om er ooit een webshop op te plaatsen, of ben je bezig geweest met een eigen website of een blog waarvoor je een domeinnaam hebt gekocht en geregistreerd. Het internet staat tegenwoordig vol met domeinen die eigenlijk vanwege uiteenlopende redenen niet of nauwelijks worden benut. Ook is het uiteraard mogelijk dat je in het verleden een domeinnaam hebt geregistreerd met de bedoeling om de domeinnaam ooit weer met winst van de hand te doen. Maar wat is de juiste domeinnaam prijs? En hoe bepaal je de waarde van een domein op een doeltreffende manier?

  De exacte domeinnaam prijs laten bepalen

  Het zelf bepalen van de juiste prijs van jouw domein op het internet is geen makkelijke klus. Wil je een betrouwbaar beeld hebben van de waarde van jouw blog, domein of bestaande website? Dan is het mogelijk om de domeinnaam prijs van het domein dat je in jouw bezit hebt te laten bepalen door een expert op het gebied van internet marketing. Maak kennis met ons team van iPublishing. Wij maken het mogelijk om de domeinnaam prijs op te vragen aan de hand van een formulier waarop je de gegevens omtrent jouw domein, blog of website noteert. Wil je simpelweg jouw website verkopen omdat je geen zin of tijd meer hebt? Ook dan kun je contact opnemen. Hoe gaat het in zijn werk?

  Laat jouw domeinnaam prijs bepalen door de experts

  We zeiden het al, vul de gegevens omtrent jouw domein in op ons formulier en stuur het op met slechts 1 druk op de knop. Na ontvangst van jouw gegevens gaan onze experts aan de slag met jouw gratis en vrijblijvende vraag. Indien we interesse hebben mailen we je mogelijk met een bod op jouw domein. Ook wanneer er geen interesse is in het overnemen van jouw domeinnaam hoor je natuurlijk van ons. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en onderhouden van websites die het leven van de consument makkelijker maken. Een voorbeeld van een website van onze hand is het handige shopadvies.nl. Indien we een bod doen op jouw domein is het natuurlijk volledig aan jou of je hier al dan niet akkoord mee wilt gaan. Kies je voor de verkoop van jouw domeinnaam? Dan zetten we alles netjes op papier.

  Kies nu voor een duidelijke blik en laat jouw domeinnaam prijs bepalen door experts op het gebied van internet marketing.