iPublishing is al meer dan 15 jaar een online uitgever. En niet zonder resultaat: we zijn door professionals verkozen als nr. 1 publisher in de Emerce 100 en zijn daar trots op. Met onze online concepten helpen we consumenten met het maken van de beste keuze in verschillende branches. We streven dagelijks naar een win-win situatie: we helpen de klant aan waardevolle inzichten en organisaties met het behalen van marketing- en communicatiedoelstellingen.

We zien bedrijven als partners waarmee we op lange termijn willen samenwerken. Met onze 25 titels hebben we uiteenlopende mogelijkheden om organisaties te helpen. Van beursgenoteerde bedrijven tot het MKB.

1. Online Performance Marketing (no cure, no pay)

iPublishing performance marketingOnze online concepten zijn optimaal ingericht op online performance marketing voor het behalen van clicks, leads en sales. Na het bespreken van uw wensen en mogelijkheden maken we een voorstel en kijken we naar de ideale afrekenmethode voor beide partijen. Dit kan bijvoorbeeld op CPC ( cost per click) , CPL (cost per lead) of CPS (cost per sale) zijn. Naast onze eigen software werken we ook samen met affiliate marketing partijen door heel de wereld. U betaalt alleen voor klinkende resultaten.

2. Content Marketing, Branding & SEO boost

Naast online performance marketing kunnen we ook helpen met het vergroten van de naamsbekendheid, awareness en verhogen van de vindbaarheid van uw website in Google.

– Advertorial

advertorial seoMet een informatief artikel kunt u bezoekers op de hoogte brengen van nieuws en inzichten met het maken van de beste keuze rondom uw product of dienst. Idealiter bedenken we meerdere artikelen zodat uw organisatie vaker de aandacht krijgt en bezoekers beter geholpen worden. U kunt een artikel aanleveren of we kunnen het volledige werk uit handen nemen tegen een meerprijs. Het artikel mag meerdere “do-follow” links bevatten zodat dit positief is voor de vindbaarheid van uw website in Google (SEO).

– Premium Display & Video

Het is mogelijk om de aandacht te trekken van bezoekers doordat we op de juiste plekken en tijd display advertising en video’s tonen. Naast een positief effect op de naamsbekendheid kan dit leiden tot meer bezoekers, leads en sales. Indien gewenst kunnen we in samenspraak ook zorgen dat meer consumenten buiten ons netwerk met uw aanbod in aanmerking komt.

– E-mail marketing

Doordat we beschikken over intelligente software en een grote database van geïnteresseerde consumenten kunt u deze via iPublishing op een effectieve wijze bereiken via e-mail. Informeer naar de vele mogelijkheden.

– Web Notificaties

Een effectieve manier om meer aandacht en bezoekers te verkrijgen is het versturen van een web notificatie. Deze impactvolle melding wordt vertoond in de browser of als melding op de telefoon bij bezoekers die een opt-in hebben gegeven. Met één klik kan de ontvanger naar uw informatie, aanbod of aanbieding gaan. Door de hoge open rate is dit een uiterst effectief middel om in te zetten.

– Linkvermelding

Voor SEO doeleinden kan een link op onze websites zeer waardevol zijn. Doordat we naar uw website verwijzen helpen we uw website op specifieke zoekwoorden om hoger in Google te komen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor linkruil. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Interesse of meer informatie?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden:

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Organisatie

  Functie

  Website

  Wat is het doel van de campagne?

  Vergroten naamsbekendheidMeer sales / leadsHoger in Google ( SEO )

  Heeft u een specifieke website of app van iPublishing waar u interesse in heeft? (optioneel)

  Heeft u een specifiek budget? (optioneel)

  Heeft u aanvullingen? (optioneel)