Waarde website achterhalen

Wil jij weten wat de waarde van je website is? iPublishing heeft mogelijk interesse om je website over te nemen en hierin te investeren. Vul onderstaand formulier in en we doen een vrijblijvend bod!

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Skype

  Website

  Gem. unieke bezoekers per maand

  Gem. omzet per maand

  Gem. winst per maand

  Wat zijn de inkomstenbronnen? Bijv. Google Adsense, webshop, affiliate marketing etc.

  Heb je social media kanalen? Zo ja, welke en hoeveel volgers?

  Adverteer je met je website om deze omzet te behalen? Zo ja waar en hoeveel per maand?

  Wat is de reden voor verkoop?

  Wat is je vraagprijs?

  Overige opmerkingen

  Hoe kun je de waarde van je website achterhalen? Er zijn een groot aantal factoren die in acht moeten worden genomen bij het bepalen van de waarde van een website. Wil je de site of het blog waar je in de afgelopen tijd hard aan hebt gewerkt mogelijk verkopen? Dan heeft het zeker zin om de waarde van je website te achterhalen. Je kunt uiteraard zelf een idee hebben wat betreft de waarde van jouw werk, maar komt die waarde ook daadwerkelijk overeen met de waarde van de website zoals die door professionals op de markt ingeschat wordt?

  Hoe kun je de waarde van een website achterhalen?

  Wil je zonder al teveel moeite ontdekken hoe de zaken ervoor staan met jouw blog of website? Maak dan gebruik van de expertise van iPublishing. Je kunt de waarde van jouw website makkelijk achterhalen door middel van het inzenden van het formulier. Je geeft enkele gegevens in en verstuurt de gegevens, waarna er snel contact met je wordt opgenomen door het professionele team. Zo ontdek je wat de marktwaarde is van jouw website en ontvang je mogelijk een goed bod op jouw site of blog. Indien je akkoord gaat met het bod vanuit iPublishing kun je de verkoop van jouw website regelen. Uiteraard is het aanvragen van de informatie geheel gratis en vrijblijvend.

  Geen tijd meer voor je website? Je kunt de waarde van de website achterhalen

  Op basis van duidelijke gegevens kan de waarde van jouw website ingeschat worden. Deze waarde wordt dus niet bepaald op basis van een fingerspitzengefühl, maar kan goed worden onderbouwd. Zo weet je snel of je eventueel interesse hebt in het van de hand doen van jouw site of blog. Een website verkopen werkt via deze weg zeer eenvoudig. Uiteraard wordt er bij verkoop van de website aan iPublishing een duidelijke overeenkomst gemaakt en wordt alles netjes op papier gezet. Dat voorkomt onduidelijkheden en je hebt geen werk meer aan jouw site. Kom je tijd tekort of heb je simpelweg zin om jouw focus te verleggen naar andere werkzaamheden of hobby’s? Laat de waarde van jouw website dan achterhalen door iPublishing.

  Direct de waarde van jouw website achterhalen

  Neem vrijblijvend contact op met iPublishing voor meer informatie of maak direct gebruik van het formulier voor het inzenden van de gegevens van jouw website. Je hoort snel van het team en hebt direct een mogelijk bod in handen wanneer er interesse bestaat voor de overname van jouw website. Het achterhalen van de waarde van jouw website kan niet makkelijker zijn!