Bij het website verkopen de prijs laten bepalen

Wil je jouw website verkopen? iPublishing heeft groeiambities en wil een vrijblijvend bod doen zodat jij de prijs weet. Vul aub onderstaand formulier in en we nemen contact op!

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Skype

  Website

  Gem. unieke bezoekers per maand

  Gem. omzet per maand

  Gem. winst per maand

  Wat zijn de inkomstenbronnen? Bijv. Google Adsense, webshop, affiliate marketing etc.

  Heb je social media kanalen? Zo ja, welke en hoeveel volgers?

  Adverteer je met je website om deze omzet te behalen? Zo ja waar en hoeveel per maand?

  Wat is de reden voor verkoop?

  Wat is je vraagprijs?

  Overige opmerkingen

  Ben je op zoek naar een partij die mogelijk geïnteresseerd is in het aankopen van jouw website of van jouw blog? Dan is het uiteraard interessant om voor het website verkopen de prijs te laten bepalen. Op basis van door jou verstrekte informatie kan de website of het blog nader worden bekeken en is het voor geïnteresseerde partijen mogelijk om een bod te baseren op de waarde van jouw site. Het gebeurt hierbij nogal eens dat je moeite doet om de juiste informatie omtrent jouw site te verzamelen om door te geven aan een inkoper van websites, waarna je vervolgens niets meer verneemt. Wil je jouw website mogelijk verkopen en heb je interesse in het mogelijk ontvangen van een eerlijk bod dat gebaseerd is op feiten en gegevens omtrent jouw site? Dan kun je door iPublishing vrijblijvend voor het website verkopen prijs laten bepalen.

  Hoe gaat het website verkopen tegen een goede prijs?

  Je gaat natuurlijk niet zomaar in zee met de eerste de beste wanneer je op zoek bent naar een koper van jouw website. Je wilt er zeker van zijn dat de zaken bij een mogelijke verkoop eerlijk en goed op papier worden gezet en professioneel worden afgehandeld. Daar kun je op rekenen bij het invullen van het vrijblijvend gegevensformulier betreffende jouw website op de iPublishing website. Na het invullen van de gegevens kun je dan ook rekenen op een spoedige reactie van het iPublishing team. Zo weet je snel of er interesse is voor het inkopen van je site. Uiteraard is het geheel aan jou of je eventueel akkoord gaat met een mogelijk bod van iPublishing. Een prettige samenwerking en een open communicatie staan hierbij centraal. Zo kun je jouw website verkopen tegen een eerlijke prijs.

  Aan iPublishing een website verkopen met de juiste prijs

  Het team van iPublishing heeft een zeer ruime ervaring met het ontwikkelen en marketen van websites die gericht zijn op het verstrekken van onafhankelijke informatie en het vergelijken van producten of diensten. Met een totaal van zo’n 450,000 unieke bezoekers op een groot aantal eigen websites weet het team achter dit bedrijf als geen ander hoe een website geoptimaliseerd kan worden. Na het website verkopen tegen de juiste prijs gaat men aan de slag met jouw site en ben jij verlost van de tijd en moeite die je continu in een eigen site of blog moet steken om de website succesvol te maken en te houden.

  Neem vrijblijvend contact op middels het handige formulier wanneer je jouw website wilt verkopen voor een eerlijke prijs.