Domeinnaam verkopen: wij doen een bod!

Wil je een domeinnaam verkopen? iPublishing heeft wellicht interesse en doet een vrijblijvend bod. Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met je op!

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Skype

  Domeinnaam

  Is de domeinnaam in gebruik?

  Wat is de reden voor verkoop?

  Wat is je vraagprijs?

  Voer onderstaande gegevens alleen in als de domeinnaam in gebruik is:

  Gem. unieke bezoekers per maand

  Gem. omzet per maand

  Gem. winst per maand

  Wat zijn de inkomstenbronnen? Bijv. Google Adsense, webshop, affiliate marketing etc.

  Heb je social media kanalen? Zo ja, welke en hoeveel volgers?

  Adverteer je met je domeinnaam om deze omzet te behalen? Zo ja waar en hoeveel per maand?

  Overige opmerkingen

  Heb je een eigen website of een blog met een eigen domeinnaam die je zelf geregistreerd hebt voor jouw site? En heb je wellicht minder tijd om de website bij te houden zoals je dat zou willen? Wanneer het tijd is om plek te maken in je leven voor andere bezigheden kun je jouw domeinnaam verkopen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het te koop zetten van je domeinnaam op je eigen website, door middel van een banner of een speciale pagina. Hierbij is het wel van belang om te weten dat je (indien je biedingen ontvangt) niet altijd te maken krijgt met de meest betrouwbare partijen wat betreft de mogelijke aankoop van je domeinnaam.

  Op een betrouwbare manier je domeinnaam verkopen

  Wil je er dus zeker van zijn dat je een bod kunt ontvangen en jouw domeinnaam wellicht kunt verkopen aan een koper die alles netjes en volgens de regels af zal handelen? Dan kun je jouw domeinnaam op waarde laten schatten door iPublishing. Je kunt kennismaken met dit Nederlandse bedrijf via onze website. Ons team beantwoordt al jouw mogelijke vragen graag en het is mogelijk om geheel vrijblijvend gebruik te maken van onze kennis en vaardigheden wat betreft het bepalen van de waarde van jouw domeinnaam, website of blog. Maar hoe gaat het domeinnaam verkopen aan iPublishing in zijn werk? En hoe weet je zeker dat de eventuele verkoop goed zal worden geregeld na het vrijblijvend ontvangen van een goed bod?

  Jouw domeinnaam verkopen aan iPublishing

  iPublishing houdt zich al vele jaren bezig met het ontwikkelen en bedenken van handige websites voor met name consumenten. Shopadvies.nl is een goed voorbeeld van een van de websites van de hand van dit bedrijf. Hierop kunnen consumenten op basis van onafhankelijke informatie zelf keuzes maken voor voordelige producten en diensten, zoals verzekeringen. Wil je jouw domeinnaam wellicht verkopen? Vul dan het handige formulier in op de site en je ontvangt snel een professioneel bericht terug. Eventueel wordt er direct (bij interesse in jouw domeinnaam, website of blog) een bod gedaan. Jij bent uiteraard tot niets verplicht en bekijkt zelf of jij je in het bod kunt vinden. Ga je over tot het domeinnaam verkopen? Dan wordt de verkoop duidelijk op papier gezet en netjes afgehandeld.

  Maak voor het domeinnaam verkopen kennis met de expertise en de prettige manier van zaken doen van iPublishing. Heb je vragen? Neem gerust contact op.