Wat is mijn website waard?

Wil je jouw website verkopen maar weet je niet wat je website waard is? iPublishing heeft groeiambities en wil je een vrijblijvend bod doen zodat je direct weet wat de waarde van je website is. Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact op!

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Skype

  Website

  Gem. unieke bezoekers per maand

  Gem. omzet per maand

  Gem. winst per maand

  Wat zijn de inkomstenbronnen? Bijv. Google Adsense, webshop, affiliate marketing etc.

  Heb je social media kanalen? Zo ja, welke en hoeveel volgers?

  Adverteer je met je website om deze omzet te behalen? Zo ja waar en hoeveel per maand?

  Wat is de reden voor verkoop?

  Wat is je vraagprijs?

  Overige opmerkingen

  Wat is mijn website waard? Deze vraag stellen degenen die veel tijd en moeite in een mooie site met een blog of met informatie en diensten of producten zich vaak stellen. Heb je in de afgelopen tijd veel werk gehad aan het schrijven, bouwen en onderhouden van jouw website? En heb je een goed beeld van de unieke bezoekers van jouw site? Wellicht ben je succesvol geweest is het optimaliseren van jouw website voor Google en heb je wat geld kunnen verdienen met links en de promotie van diensten of producten. In dat geval weet je ongetwijfeld hoeveel tijd je kwijt bent aan het perfect bijhouden van een site. Wil je jouw website verkopen in de komende tijd? Of stel je jezelf de vraag “wat is mijn website waard”? Dan kun je bij iPublishing terecht voor het op waarde schatten van jouw website.

  Wat is mijn website waard bij verkoop?

  Wanneer je eventueel interesse hebt in het verkopen van jouw website tegen en eerlijk bod dan is het nu mogelijk om een waardebepaling te ontvangen van jouw site. Hiervoor maak je gebruik van het handige formulier op de iPublishing website. Je vult belangrijke gegevens in omtrent jouw site. Heb je in de afgelopen tijd bijgehouden wat de mogelijke resultaten waren van de website die je hebt gebouwd? Dan kun je bij het professionele team van iPublishing terecht voor een betrouwbaar antwoord op de vraag wat is mijn website waard. Hoe gaat het in zijn werk?

  Wat is mijn website waard? Welke informatie heb je nodig?

  Heb je een eigen webshop op jouw website? Of maak je gebruik van affiliatie marketing? Wellicht heb je goed gebruik gemaakt van Google Adsense en weet je interesse te genereren in jouw website via de social media kanalen. Al deze gegevens zijn van belang bij het bepalen van de waarde van jouw website en het vinden van het antwoord op de vraag wat is mijn website waard? Vul de gevraagde gegevens in en je krijgt snel een professionele waardebepaling en een eerlijk bod op jouw website wanner het team van iPublishing interesse heeft in een mogelijke overname van jouw site. Hierbij kun je desgewenst jouw website voor een faire prijs verkopen en kun jij je richten op andere werkzaamheden.

  Wat is mijn website waard voor een kopende partij?

  Ontdek nu de waarde van jouw website en vul vrijblijvend het contactformulier in. Je weet snel wat de waarde van jouw blog of website is en kunt jouw site mogelijk verkopen wanneer je tevreden bent met het bod.