Waarde website ontdekken

Wil je jouw website verkopen maar wil je weten wat deze waard is? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Skype

  Website

  Gem. unieke bezoekers per maand

  Gem. omzet per maand

  Gem. winst per maand

  Wat zijn de inkomstenbronnen? Bijv. Google Adsense, webshop, affiliate marketing etc.

  Heb je social media kanalen? Zo ja, welke en hoeveel volgers?

  Adverteer je met je website om deze omzet te behalen? Zo ja waar en hoeveel per maand?

  Wat is de reden voor verkoop?

  Wat is je vraagprijs?

  Overige opmerkingen


  Zelf de waarde van je website ontdekken kan een behoorlijke klus zijn. Tenzij je een doortastend inzicht hebt in de markt en exact weet op welke zaken je moet letten bij het waarde van een website ontdekken is het handig om de waardebepaling over te laten aan een expert. Uiteraard zijn zaken als de aantallen unieke bezoekers op je site, het eventueel werken met Google Adsense en bijvoorbeeld het wel of niet voeren van een eigen webshop hierbij van groot belang. Heb jij veel tijd en moeite besteed aan een leuke website of aan een eigen blog waar je wat geld mee hebt weten te verdienen? Of heb je een site opgezet die zeker potentieel heeft wat betreft de interesse van een bepaald publiek? En wil je jouw website mogelijk verkopen in de komende tijd?

  Na de waarde van een website ontdekken mogelijk verkopen

  Tegenwoordig kan iedereen in feite een eigen website opzetten en onderhouden. Het verschil in de waarde van een website zit hem in de fijne kneepjes. Heb je interesse weten te kweken voor jouw website via social media? Of heb je simpelweg te weinig tijd om jouw website naar een hoger niveau te tillen? Dan is het interessant om de waarde van de website te ontdekken. Hoe doe je dit? Je kunt hiervoor vrijblijvend het vragenformulier invullen op de iPublishing website. iPublishing houdt zich al lange tijd bezig met het bedenken, ontwikkelen en publiceren van succesvolle websites die te maken hebben met handige services en diensten voor consumenten. Het team is altijd op zoek naar mogelijke websites die aangekocht kunnen worden, in ieder interessegebied. Denk bijvoorbeeld aan webshops, blogs en andere soorten websites op het gebied van producten, interessante onderwerpen en blogs. Wil jij de waarde van jouw website ontdekken en je website verkopen?

  Vrijblijvend de waarde van een website ontdekken met iPublishing

  Aan de hand van het invullen van het formulier op de website kun je eenvoudig contact opnemen met iPublishing. Je vult enkele gegevens in betreffende jouw site of blog en geeft middels het inzenden van het formulier jouw gegevens door aan het team. Vervolgens wordt de website (uiteraard geheel vrijblijvend) op waarde geschat en krijg je snel een professioneel antwoord op jouw inzending. Zo kun je de waarde van jouw website ontdekken en ontvang je mogelijk een goed bod op de site of op jouw blog. Ben je tevreden met het bod? Dan wordt alles netjes op papier gezet en kan de verkoop van jouw website doorgaan.