Wil je jouw weblog / blog verkopen door tijdgebrek? iPublishing wilt groeien en heeft mogelijk interesse om je weblog over te kopen. Vul vrijblijvend onderstaande formulier in en we nemen spoedig contact met je op.

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Skype

  Website

  Gem. unieke bezoekers per maand

  Gem. omzet per maand

  Gem. winst per maand

  Wat zijn de inkomstenbronnen? Bijv. Google Adsense, webshop, affiliate marketing etc.

  Heb je social media kanalen? Zo ja, welke en hoeveel volgers?

  Adverteer je met je website om deze omzet te behalen? Zo ja waar en hoeveel per maand?

  Wat is de reden voor verkoop?

  Wat is je vraagprijs?

  Overige opmerkingen

  Een blog verkopen, hoe doe je dat?

  Een blog verkopen, hoe doe je dat? Ben jij de maker van een eigen blog, waar je misschien wat minder tijd voor hebt? Wellicht wil je jouw blog verkopen, maar hoe doe je dat? Hoe vind je een betrouwbare partij die jouw blog op de juiste waarde kan waarderen en je wellicht een goed bod kn doen? De waarde van jouw blog is niet alleen afhankelijk van de kwaliteit van het blog en van het onderwerp waar het blog over gaat. Er zijn meer bepalende factoren die bij het inschatten van de verkoopwaarde van jouw harde werk met jouw eigen blog van belang zijn. Ga niet zomaar in zee met iemand die je zomaar benadert voor het mogelijk verkopen van je blog.

  Jouw blog verkopen, hoe doe je dat op een betrouwbare manier?

  In Nederland kun je jouw blog verkopen aan een partij uit eigen land. Hierbij heb je de mogelijkheid om de aankopende partij te bekijken. Is men snel en duidelijk wat betreft het reageren op vragen? Kun je meer informatie over de aankopende partij vinden op het internet? En staat het bedrijf dat jouw blog mogelijk wil aankopen geregistreerd, bijvoorbeeld bij de Kamer van Koophandel en het handelsregister? Weet met wie je te maken hebt. Zo krijg je een duidelijk beeld van een mogelijke koper van jouw blog. Oftewel, een blog verkopen, hoe doe je dat? Dat doe je alleen door in zee te gaan met een professionele koper.

  Jouw blog verkopen, hoe doe je dat bij iPublishing?

  iPublishing houdt zich al lange tijd bezig met het bedenken, ontwikkelen, bouwen en onderhouden van kwalitatief hoogstaande websites en blogs. Het team staat dan ook altijd open voor een kennismaking met een blog of met een website die mogelijk in de verkoop gaat. Heb je een eigen blog of een website en zou je graag willen weten wat de waarde van jouw website is? Of wil je simpelweg meer te weten komen over de mogelijke verkoop van jouw blog of website? Dan kun je altijd contact opnemen. Ook kun je direct overgaan tot het invullen van het formulier. Hierop vermeld je enkele gegevens betreffende jouw blog of website. Aan de hand van deze gegevens zal het team van iPublishing jouw site bekijken, waarna er snel contact met je opgenomen wordt. Mogelijk wordt er een bod gedaan op jouw blog. Jouw blog verkopen, hoe doe je dat? Dat doe je bij een betrouwbare en professionele partij zoals iPublishing.