Een website verkopen, hoe doe je dat?

Interesse om je website te verkopen maar weet je niet hoe? iPublishing heeft groeiambities en wil een vrijblijvend bod doen voor een website overname. Vul aub onderstaand formulier in en we nemen contact op!

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Skype

  Website

  Gem. unieke bezoekers per maand

  Gem. omzet per maand

  Gem. winst per maand

  Wat zijn de inkomstenbronnen? Bijv. Google Adsense, webshop, affiliate marketing etc.

  Heb je social media kanalen? Zo ja, welke en hoeveel volgers?

  Adverteer je met je website om deze omzet te behalen? Zo ja waar en hoeveel per maand?

  Wat is de reden voor verkoop?

  Wat is je vraagprijs?

  Overige opmerkingen

  Je hebt een succesvolle website gebouwd en onderhouden. De bezoekersaantallen waren goed en jouw site heeft wat opgeleverd. Of je hebt een tijd lang een blog geschreven of samengesteld en onderhouden, maar hebt er eigenlijk geen tijd meer voor. Of je wilt jouw focus eigenlijk liever op iets anders richten. Dan kun je jouw website verkopen. Maar een website verkopen, hoe gaat dat in zijn werk? Moet je dan advertenties zetten? En wat is jouw website of blog eigenlijk waard? Wij van iPublishing bieden je graag de mogelijkheid om vrijblijvend een bod op te vragen op jouw website.

  Een website verkopen, hoe weet je wat jouw site eigenlijk waard is?

  Hoe bepaal je of jouw website een hoge waarde heeft? Wellicht heb je jouw unieke bezoekers altijd nauwkeurig bijgehouden en tevens geregistreerd wat de verdiensten waren die je binnenhaalde met jouw werk. Misschien heb je hier geen nauwgezet beeld van, maar vind je wel dat jouw site of blog een succesvolle onderneming zijn geweest. Voor je de stap zet naar het website verkopen is het fijn om te weten hoe de waarde bepaald kan worden van jouw website. Aan de hand van het invullen van een aantal vragen op ons contactformulier onderzoeken we vrijblijvend de waarde van jouw website en doen we je mogelijk een bod. Jouw website verkopen, hoe makkelijk kan het zijn?

  Jouw website verkopen, hoe vind je een koper?

  Wellicht heb je al langere tijd interesse in het verkopen van jouw website. Hoe vind je een goede partij die eventueel interesse heeft in het overnemen van jouw website en hoe ontvang je een bod dat gebaseerd is op de waarde van de site? Wij van Ipublishing bereiken dagelijks zo’n 450,000 consumenten die gebruik maken van de concepten en websites die we bedenken. De nadruk ligt hierbij op het verstrekken van onafhankelijke informatie en het vergemakkelijken van het maken van keuzes voor zaken als bancaire producten en verzekeringen. Wil je eventueel jouw website verkopen, hoe zou je het dan vinden om een vrijblijvend bod te ontvangen op jouw bestaande website? Vul de benodigde gegevens in om een bod aan te vragen en het iPublishing team neemt contact met je op!

  Jouw website verkopen, hoe en wat?

  Heb je na het invullen van de gegevens met betrekking tot jouw website nog vragen over de mogelijkheden wat betreft het verkopen van je website? Of zou je eerst meer willen weten over de manier waarop de koop eventueel geregeld zou worden? Uiteraard verloopt alles via een goed geregeld contractueel proces. Neem gerust contact op met vragen!