Heb je een website of blog en wil je deze verkopen? Kom je tijd tekort, of wil je je gaan richten op andere zaken dan het runnen van een website?

iPublishing heeft mogelijk interesse in je website en kan een vrijblijvend bod doen. Door je website te verkopen aan iPublishing kies je voor een betrouwbare partij en ontvang je een goede prijs. Bij een akkoord zetten we alles op papier en zorgen we voor een snelle betaling. Wel zo eerlijk!

Vul hieronder gegevens van je website in. Wij reageren spoedig en professioneel:

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Skype

  Website

  Gem. unieke bezoekers per maand

  Gem. omzet per maand

  Gem. winst per maand

  Wat zijn de inkomstenbronnen? Bijv. Google Adsense, webshop, affiliate marketing etc.

  Heb je social media kanalen? Zo ja, welke en hoeveel volgers?

  Adverteer je met je website om deze omzet te behalen? Zo ja waar en hoeveel per maand?

  Wat is de reden voor verkoop?

  Wat is je vraagprijs?

  Overige opmerkingen

  Website verkopen: snel en eenvoudig

  Ben je al langere tijd eigenaar van een website ? Merk je dat je steeds minder tijd kunt besteden aan jouw website en is het updaten van de site een flinke klus waar je eigenlijk niet meer aan toekomt? Wellicht is het dan tijd om de verkoop van de website te overwegen. Voordat je overgaat tot het website verkopen kun je bij ons een vrijblijvend bod opvragen op jouw website. Uiteraard verplicht je dit tot niets.

  Hoe werkt het website verkopen?

  Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen, onderhouden en vermarkten van websites voor verschillende doeleinden. Hierbij zijn wij altijd op zoek naar mogelijk interessante websites die vanwege bijvoorbeeld een gebrek aan tijd of een omslag naar een ander vakgebied van de hand gedaan worden. Heb je interesse in een vrijblijvend bod op jouw website? Of lijkt het je interessant om in gesprek te gaan over de mogelijkheden wat betreft de eventuele verkoop van de website waar je aan hebt gewerkt? Dan kun je middels ons formulier een aantal vragen beantwoorden omtrent de website die je in eigendom hebt. Zo simpel kan het website verkopen zijn.

  Wat komt er kijken bij het website verkopen?

  Aan de hand van de vragen krijgen wij een goed beeld van de huidige status van de website, de waarde van de site en de eventuele bezoekersaantallen. Tevens geef je uiteraard aan wat jouw vraagprijs zou zijn voor de site. Na het ontvangen van de informatie en het aandachtig bekijken van jouw informatie nemen we graag contact met je op! Natuurlijk mag je ook contact met ons opnemen wanneer je een blog hebt waar je simpelweg geen werk meer aan wilt besteden. Ook in dat geval vul je jouw gegevens in en gaan we bij interesse graag met je in gesprek.

  iPublishing: betrouwbare partij bij website verkopen

  Het continu bouwen aan een gezonde groep unieke bezoekers en het vervullen van de behoeften van degenen die online diensten willen vergelijken zit ons in het bloed. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom wij een betrouwbare partij zijn indien je jouw website wilt verkopen. We doen je een eerlijk aanbod tegen een goede prijs en gaan graag samen met je om de tafel zitten om de verkoop rond te maken, wanneer jij blij bent met ons bod.