Domeinnaam waarde bepalen

Wil je een domeinnaam verkopen? iPublishing heeft wellicht interesse en doet een vrijblijvend bod met waardebepaling. Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met je op!

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Skype

  Domeinnaam

  Is de domeinnaam in gebruik?

  Wat is de reden voor verkoop?

  Wat is je vraagprijs?

  Voer onderstaande gegevens alleen in als de domeinnaam in gebruik is:

  Gem. unieke bezoekers per maand

  Gem. omzet per maand

  Gem. winst per maand

  Wat zijn de inkomstenbronnen? Bijv. Google Adsense, webshop, affiliate marketing etc.

  Heb je social media kanalen? Zo ja, welke en hoeveel volgers?

  Adverteer je met je domeinnaam om deze omzet te behalen? Zo ja waar en hoeveel per maand?

  Overige opmerkingen

  Hoe kun je van je domeinnaam de waarde bepalen? Je kunt hiervoor op onderzoek uitgaan op het internet. Maar al te vaak levert een dergelijke speurtocht naar werkelijk betrouwbare informatie doorgaans geen concreet beeld op. Het is dan vaak ook behoorlijk lastig om tot een exacte en betrouwbare bepaling van jouw domeinnaam, website of blog te komen zonder hierbij hulp te ontvangen van een betrouwbare expert op het gebied van internet marketing. Voor welke sector heb je een domeinnaam geregistreerd? En zou deze naam veel interesse genereren van het publiek? Laat je goed voorlichten en ga niet zomaar in zee met bedrijven die je een bod doen dat te mooi lijkt te zijn om waar te kunnen zijn.

  Hoe kun je de domeinnaam waarde bepalen?

  Voor het laten bepalen van de waarde van jouw domeinnaam zijn een aantal factoren van belang. Hoe goed ligt de naam ‘in de markt’, en met welk bedrag zou je zelf tevreden zijn bij het verkopen van jouw geregistreerde domeinnaam. Voor hoe lang is de geregistreerde naam nog van jou? Je kunt voor het ontvangen van een professionele waardebepaling van jouw domeinnaam een vrijblijvend beroep doen op het team van iPublishing. Maak gebruik van het formulier en vul enkele gegevens in omtrent jouw domein, website of blog. Heb je een webshop die je niet meer kunt onderhouden? Of ga je liever voortaan met iets anders bezig? Ook dan kun je uiteraard gerust vrijblijvend een aanvraag doen voor het bepalen van de waarde van jouw site. Kortom; de domeinnaam waarde bepalen laat je voor je doen door iPublishing.

  De domeinnaam waarde laten bepalen

  Na het invullen en inzenden van de gegevens betreffende jouw domein of website kun je snel een bericht terug verwachten. Het team bekijkt jouw gegevens en je domein en zal de waarde hiervan op een effectieve en eerlijke manier vaststellen. Het domeinnaam waarde bepalen is een zaak die professioneel wordt aangepakt door het team van iPublishing. Dit Nederlandse bedrijf houdt zich al lange tijd bezig met het ontwikkelen en onderhouden van websites met verschillende thema’s, voor de Nederlandse consument. Maak kennis met een prettige partij en overweeg het website verkopen of het op waarde laten schatten van jouw domein, blog of website. Het domeinnaam op waarde laten bepalen door iPublishing is eenvoudig, gratis en geheel vrijblijvend.

  Laat je informeren over de mogelijkheden of neem contact op indien je behoefte hebt aan meer informatie.