Hoe kan ik mijn website verkopen?

Wil je jouw website makkelijk verkopen? Vul onderstaand de gegevens in en wij doen een vrijblijvend bod. Bij een akkoord zorgen we voor een snelle betaling en vlotte afhandeling.

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Skype

  Website

  Gem. unieke bezoekers per maand

  Gem. omzet per maand

  Gem. winst per maand

  Wat zijn de inkomstenbronnen? Bijv. Google Adsense, webshop, affiliate marketing etc.

  Heb je social media kanalen? Zo ja, welke en hoeveel volgers?

  Adverteer je met je website om deze omzet te behalen? Zo ja waar en hoeveel per maand?

  Wat is de reden voor verkoop?

  Wat is je vraagprijs?

  Overige opmerkingen

  Hoe kan ik mijn website verkopen? Dit is een vraag die degenen die zich langere tijd bezig hebben gehouden met het bedenken, bouwen en onderhouden van een website zich vaak stellen. Op het internet krijg je meestal geen duidelijk antwoord op jouw vraag, of kom je tot de conclusie dat de waarde van de website die je aanbiedt niet goed wordt ingeschat. Tevens is het ontvangen van een betrouwbaar bod van een professionele inkoper van websites niet altijd even makkelijk. Waak dus voor het zomaar verkopen van jouw blog of site via een onduidelijke partij online via een forum. Hoe kan ik mijn website makkelijk verkopen? Verken de mogelijkheden voor het ontvangen van een mogelijk bod. In de meeste gevallen lijkt de verkoop van een website te mooi om waar te zijn. Dat is het vaak ook. Zorg ervoor dat de eventuele verkoop van jouw website goed geregeld wordt en professioneel wordt aangepakt. Zet men niets op papier en wordt er niet op een professionele manier gecommuniceerd? Ga dan niet in zee met de geïnteresseerde partij.

  Hoe kan ik mijn website verkopen aan een professionele partij?

  Denk je na over het van de hand doen van jouw website of blog? Heb je veel tijd besteed aan het onderhouden van de website en wil je eigenlijk liever de focus op iets anders leggen? Dan is het mogelijk om een gratis betrouwbare waardebepaling te ontvangen van je site. Wellicht heb je zelf al een beeld van het bedrag dat je bij de verkoop van je website zou willen ontvangen. Maak gebruik van de mogelijkheid om snel een gratis en vrijblijvende waardeschatting te ontvangen van jouw werk. Hoe doe ik dat en hoe kan ik mijn website verkopen bij een goed bod? Je kunt voor het website verkopen in Nederland uitstekend terecht bij het ervaren team van iPublishing.

  Hoe kan ik mijn website verkopen aan iPublishing?

  iPublishing is een ervaren innovator op het gebied van websites voor consumenten in Nederland. Zo heeft het team van iPublishing het zeer succesvolle shopadvies.nl in beheer en wordt er continu gewerkt aan het bedenken, bouwen en onderhouden van websites met een positief resultaat. Behaal jij niet de beoogde winst met jouw site? Of heb je simpelweg geen zin of tijd meer voor het ter dege onderhouden van jouw website of blog? Dan kun je gebruik maken van het formulier op de iPublishing website. Hierop geef je enkele gegevens aan met betrekking tot jouw website en ontvang je snel een bericht van het professionele team. Mogelijk ontvang je bij interesse een leuk bod. Kortom; je hebt het antwoord op de vraag “hoe kan ik mijn website verkopen?” gevonden.