Hoe verkoop ik mijn website?

Wil je jouw website verkopen? Vul onderstaand formulier in en we doen bij interesse een vrijblijvend bod. 

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Skype

  Website

  Gem. unieke bezoekers per maand

  Gem. omzet per maand

  Gem. winst per maand

  Wat zijn de inkomstenbronnen? Bijv. Google Adsense, webshop, affiliate marketing etc.

  Heb je social media kanalen? Zo ja, welke en hoeveel volgers?

  Adverteer je met je website om deze omzet te behalen? Zo ja waar en hoeveel per maand?

  Wat is de reden voor verkoop?

  Wat is je vraagprijs?

  Overige opmerkingen

  Hoe verkoop ik mijn website voor de beste prijs en kan ik ontdekken hoeveel mijn website waard is? Waar vind ik een betrouwbare partij die op een professionele manier een waardebepaling doet van de website waar ik hard aan heb gewerkt, maar die ik van de hand wil doen? Deze vragen zullen je niet onbekend voorkomen wanneer je al langere tijd een website of een eigen blog onderhoudt. Wellicht heb je in de afgelopen jaren zelf een mooie site gebouwd, ben je gestart met een e-commerce site of heb je een blog geschreven waarmee je flink wat unieke bezoekers hebt kunnen bereiken op het internet. Hoe verkoop ik mijn website is een vraag waarop je op een vrijblijvende manier geheel gratis een antwoord op kunt ontvangen.

  Hoe verkoop ik mijn website op een betrouwbare manier?

  Wanneer je online op zoek gaat naar bedrijven die websites opkopen lees je vaak beloftes die zo mooi lijken te zijn dat ze nauwelijks op een betrouwbaar bod op jouw site kunnen uitdraaien. Ga dan ook niet in op aanbieders voor het website verkopen die geen goede indruk maken. Onderhandel het liefst met een bedrijf dat in Nederland staat ingeschreven in het handelsregister en overweeg een bod slechts wanneer je ook daadwerkelijk een goed gevoel hebt over het bod en het contact met de mogelijke koper van jouw website. Je kunt in Nederland altijd contact opnemen met iPublishing wanneer je jouw website of blog ter verkoop wilt aanbieden. Ipublishing heeft een ruime ervaring in het zelf bouwen en publiceren van succesvolle websites. Het is nu mogelijk om via het team van iPublishing een duidelijk antwoord te krijgen op de vraag “hoe verkoop ik mijn website”?.

  Hoe verkoop ik mijn website tegen een eerlijk bod?

  De professionals van iPublishing zijn goed bereikbaar, weten als geen ander hoe ze een website op basis van feitelijke informatie op de juiste waarde kunnen schatten en gaan graag vrijblijvend met je in gesprek. Uiteraard kun je geheel gratis contact opnemen wanneer je nadenkt over het eventueel verkopen van jouw site. Vul het formulier in en vermeld eerlijk de gegevens die je beschikbaar hebt wat betreft de bezoekersaantallen en omzet van jouw website. Hoe verkoop ik mijn website op een betrouwbare manier? En hoe ontvang ik vrijblijvend een waardebepaling en een mogelijk bod op mijn website? Je regelt het met iPublishing.

  Hoe verkoop ik mijn website voor een eerlijke prijs? Vul het formulier in en het team van iPublishing neemt snel contact met je op. Zo weet je snel of je jouw site kunt verkopen.